Otěhotněla jsem neplánovaně,takže jsem o tom první měsíc vůbec ani nevěděla..(Tedy bylomi docela divné,že je mi pořád divně a špatně,ale to jsem dávala za vinu stresu ze stále rychleji se přibližující maturitě).
Nejdříve jsme s přítelem začali řešit otázky týkající se bydlení,jelikož jsme oba bydleli stále u rodičů. Samozřejmě jsme to museli řešit i s nimi , a tak se rozhodlo ,že se nastěhuju k přítelovic rodině
Po vyřešení těhto důležitostí začal příšerný kolotoč s výběrem jména.
Nechtěla jsem si nechat říct jestli čekáme holčičku nebo chlapečka,takže se nám výběr nezúžil na polovic
Já byla odjakživa přesvědčená ,že můj syn bude Filip a dcera buď Lucie nebo Natálie (vyhrávala Natálka). Jenomže přítel zase vždy chtěl Nikolu.(Filip se líbil nám oboum)..A tak začali nekonečně hádky..Já nemohla (a nemůžu) vystát jméno Nikola a stejně tak přítel nesnášel moji Natálku..A aby toho nebylo málo zavrhli jsme nakonec i Filipa
...Museli jsme tedy vybrat jména co by se líbila i mě i jemu...navrhovala jsem : Matěj či Matyáš,Patrik,Jakub...Michaela,Kateřina,Karolína........a přítel chtěl zase Marka....Dokonce jsme i losovolali z klobouku...Myslím ,že jsme vytáhli Katrin a Marka...ale za chvíli jsme to zamítli a stáli znova na bodu mrazu,pamatuju že chvilkama jsme se shodli i na Karolíně,kterou jsem nakonec zavrhla já (ačkoliv jsem jí i navrhla
)...Nakonec u holčičky vyhrála Tereza a po hooodně dlouhých dohodách u kluka Tomáš. Už to vypadalo,že je po hádkách...
Ale stejně jsem nad tím musel apořád přemýšlet. Říkala jsem si ,že Tereza i Tomáš jsou strašně obyčejná a hlavně častá jména a navíc jsem se nechtěla zas tak uplně vzdát té Natálky...(a v hlavě mi uvízlo pro kluka Matyáš a líbilo se mi to čím dál tím víc!!!!)...
Jednou jsme takhle jeli s přítelem tramvají (to už jsem byla tak v 7-8.měsíci) a v hlavě se mi blejskl skvělý nápad..A tak říkám přítelovi :" Hele něco mě napadlo,co kdyby jsme to s těma jménama udělali jinak? Jeden vybere pro kluka druhej pro holku?A až budeme mít druhý tak to bude naopak, ať má šanci i Natálka i Nikola.." Trochu jsem se bála,protože přítel už předtím říkal,že už nic měnit nebudeme,vždy když jsem jen trochu zaváhala...ale teď mě překvapil a souhlasil..řekla jsem ať se vybere pro koho chce teď vybrat. (Ikdyž mi bylo jasné ,že zvolí holku - všichni mi ji předpovídali). Takže jsme měli vybráno Nikol ( to jsme se postupem času ještě shodli ,že je to hezčí než Nikola) a Matyáš..A ikdyž mi den před porodem řekli na ultrazvuku,že to bude holčička, narodil se nám Matyášek...A jak je teď přítel šťastnej!!! Neustále mi říká jaké jsem vybrala krásné jméno,ikdyž se mu na začátku vůbec nelíbilo...
Do dvou ,tří let plánujeme ještě jednoho mrňouska,ale už teď diskutujeme o jménech...A víte co? Natálku už jsem pustila z hlavy (protože se teď jmenuje snad každá holčička co se narodí),ale zalíbilo se mi jméno SÁRA!! (přítel ho opět odmítá,ale má smůlu...teď on vybírá chlapečka
) No a líbí se mu jméno Samuel
Takže u druhýho máme už snad jasno