Ahoj všichni,
právě jsem si přečetla všechny Vaše příspěvky a měla jsem pocit,že se musím podělit se svými pocity.
Jsem teprve v 10 týdnu svého prvního těhotenství a hrozně se s manželem na miminko těšíme. Dříve jsem si myslela, že když se budu snažit, všechno bude skvělý a nic mě nemůže zaskočit. Omyl. Mé velmi dobré kamarádce se před rokem v říjnu narodilo miminko. Všichni jsme z toho měli velikou radost. Vzorná rodina, péče o miminko na jedničku s hvězdičkou. Všechno bylo úžasný ,až do srpna tohoto roku, kdy jejich chlapeček zemřel na SIDS. V ten moment jsem si uvědomila, jak křehké je štěstí, jak křehký je život miminka. Ještě jsem se s tím nevyrovnala, snad proto, že šlo o mojí blízkou kamarádku. Od té doby se nažím číst všechny dostupné informace o této nemoci a samozdřejmě jsem se informovala na podložky, hlídající dech miminka. Musím říct, že jsem člověk konzervativní, nepodléhám modním trendům, nekupuju co uvidím v reklamách už z principu. Dá se říct, že s manželem jsme rozhodnuti podložku koupit. Tady nejde o to, jestli na mě někdo na základě reklamní kampaně dobře vydělá nebo jestli utratím neefektivně peníze. Jak se dá změřit užitečnost něčeho takového. Vždyť mě půjde o to, abych ochránila svoje miminko a budu doufat, že nikdy ta podložka v noci ani ve dne nezazvoní na poplach. A je cena té podložky opravdu tak vysoká, když si vememe, co pomáhá chránit? A kolik jsme ochotni utratit třeba za zahraniční dovolenou nebo nové lyžařské vybavení?
měj te se hezky
S.
Předchozí