já jsem ještě pořád vcelku, ale už se to docela přiblížilo.Mám asi týden do termínu. Už jsme si taky jednou nacvičili příjezd do porodnice. To bylo asi tak před 4 týdny, nakonec si to naše malá rozmyslela.Nechali si mě tam 4 dny. Teď v úterý pro změnu jsme měli nějaké divné ozvy,tak už chodím co dva dny do porodnice na kontroly. Už bych byla docela ráda kdyby to přišlo.Jsem už pěkně nervozní.Ale aspoňse už otočila hlavičkou dolů, tak aspoň nemusím na ten císař. Podle ultrazvuku v porodnici by teď měla mít tak 3,10kg.Asi to bude pěkný macek. Až porodíme tak se určitě ozvu, tak nám držte palce. A jestli budeš mít chvilku tak napiš jak rostete a jak vše zvládáte. Zatím se mějte a po porodu zase napíšu. Lucka a Vendelín
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.