Přidat odpověď
Díky moc všem, které jste mi odpověděli, tento víkend jsem jela koupit původně vybrané pískoviště, ale neuspěla jsem, neměli ho. Chtěla jsem koupit v Tescu plastovou želvu, která byla poměrně levná a celkem prostorná i s poklopem za 899,- , pak jsem ještě byla v Intersparu, kde měli akorát tu plastovou mušli, která mi přijde dost malá a taky si to dítě ani nemůže sednout na okraj a ta byla asi za 600,- a pak tam měli takového motýlka, který stál skoro 1000,- , bylo fajn, že v jednom křídle může být voda a v druhém písek, ale už jsem viděla, jak pokaždé z toho jednoho poklopu tu vodu vylévám, abych to mohla přiklopit a taky jak syn leze z vody do písku a pak je jako prasátko a taky mi přišel docela fórový. Ještě jsme byli v Maktu, kde prodávali klasické dřevěné pískoviště asi za 800,- , ale jak ho manžel zhodnotil, tak to bylo z opravdu tenkých prkýnek, muselo by se celé antřít, aby to déšt po pár měsících úplně nerozklížil a taky nebylo moc opracované a tak by asi moc nevydrželo a nejsme zase tak bohatí, aby jsme mohli dát za nějaké pískoviště chicco 5000,- , tak si zřejmě pískoviště vyrobíme sami nebo možná ještě v Tescu dostanou tu želvu. Možná až jí uvidím, tak nekoupím ani tu. Písek tedy koupím asi normálně ve stavebninách, poté co jsme dnes byli na písku na hrišti, kde se o čistotě nemůže mluvit a můj syn si několikrát pěkně pochutnal na kamínkách i písku, tak myslím, že nový písek rozhodně nemůže být horší a on má už z toho co si všechno je schopen dát do pusy určitě dostatečnou imunitu.
Díky a snad už brzo budeme mít pískoviště i na zahradě.
Předchozí