| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo zná dítě nejlépe?

Hmm, přiznávám, že mě taky ten příspěvek nepobavil :o( Ano, rodila jsem bez těch "divnejch věcí" ;o) co někteří lékaři v porodnicích vyžadují (ano,mluví ze mne vlastní zkušenost z prvního porodu) a nepovažuji to za žádnou rebelii, navivitu, dětinskost, snahu být lepší než ostatní... nebo co já vím co, ale za pouhý pud sebezáchovy :o)

Přiznávám, že příspěvek jsem původně ani nečetla celý, neb mě vykolejila hned ta první věta o porodech. Osobně jsem si totiž na Rodině všimla jediné maminy, která je jtoho názoru, že porod je nejlepší bez zdravotníků (hmmm, a pokud vím, zrovna ta obě děti porodila v nemocnici), ty co rodily doma si naopak stěžují, že je vůbec problém najít zdravotníka pro zajištění porodu doma :o( A vzpomínám na jeden příspěvek, kdy si paní radši zajistila PA z Rakouska, když v ČR to byl propblém :o(

No, ale to je na delší debatu, která už tady ostatatně probíhala a to nejednou. Koho to zajímá, ten si ji přečte, kdo chce jenom rejpat do ostatních, tomu nemá cenu nic vypisovat :o)

S.

PS: Když jsem si tak dočetla ten zbytek příspěvku :o) Mé mladší dítko bylo proti TBC očkováno nikoli v porodnici, ale těsně před skončením šestinedělí. Jen tak, pro nic za nic, bez důvodu. V nemocnici bychom na očkování museli čekat ještě asi čtyři dny navíc, což se mi rozhodně nechtělo, a v kalemtizačním centu mi řekli, ať přijdeme co nejpozději, že je naprosto zbytrečné takhle brzy zatěžovat dětský organismum... Nevím, že bych tamní lékařku přihlásila na kandidátku na ideální matku? ;o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.