Ahoj mám 5ti letého chlapečka a 3měsíčního chlapečka a oba sem rodila v namocnici v Jihlavě,takže mohu porovnávat.zatím co z porodu staršího syna mám negativní vzpomínky,PA byli nepříjemné,když sem už byla na pokoji i se synem Míšou,tak mi nešlo kojení,pořád sem brečela a taková postarší černovlasá sestřička mě za to pomalu ještě sprdla že pořád bulim a že nebudu mít mléko,.... .Po propuštění z porodnice sem opravdu kojila jen týden a pak sem přestala.Když sem šla rodit druhého syna Kubíka.Bylo to uplně něco jiného.Byla sem mile překvapena.Musela sem nastoupit do porodnice 14.2.2008 na vyvolání neboť sme přenášeli,večer mi zavedli jednu tabletku na přípravu cest a ráno v 8 další, (měla sem pana doktora Dvořáka a nemohu si ho vynachválit,má zlaté ruce a hlavně srdíčko na pravém místě.PA sou též super,pomáhají jak mouhou)V 1 byl Kubík na světě,za pomoci PA.Malého mi přiložili do 10 minut a hned se maličko chytnul.Doufala sem že ta postarší nepříjemná d.sestra už tam nepracuje ale hned druhý den po porodu měla službu a dnes na ni budu též v dobrém vzpomínat,byla to nejochotnější sestřička a sem jí moc vděčná,že mě podržela.
Za 5 let se to strašně zlepšilo a pokud mohu doporučit,běžte rodit do Jihlavy,bude o vás perfektně postaráno.
Předchozí