Ahoj Alco,
diky moc za skvele informace! Jsem moc stastna, ze jsem tady nasla cloveka, jako jsi Ty! Fakt jsi v tomto oboru odbornice! Z Tebe se tedy stala Americanka - no to je bajecne! Jak se Ti zije za oceanem? Jsou tam skutecne otevrenejsi lide nez tady? -- Knizku, ze ktere jsi cerpala info o STM si rada poridim, az ji teda prelozi do cestiny. Napsala bys mi, prosim, jeji cesky nazev? Ja jsem se sice anglinu par let ucila, ale to vis... :) Taky zacinam uvazovat, ze zacnu brat nejake vitaminy obsahujici kyselinu listovou - nemas nejaky dobry tip? Nevim, co si z te premiry nabizenych vitaminovych preparatu vybrat. Taky zvazuju, zda pak v tehotenstvi nejaky vitaminky brat - Ty beres nebo ne? Slysela jsem totiz neco o tom, ze pokud se to prezene, muze mit miminko pri narozeni dost vysokou hmotnost - nevis o tom neco? Hormonalni antikoncepci uz nikdy brat nechci. Ja uzivala Diane 35 - jednofazovku s velmi nizkym obsahem hormonu. Seridila mi krasne cyklus a ten mi zustal i ted - po vysazeni. A taky mi procistila plet. Ta se mi po vysazeni sice trochu zhorsila, ale neni to zas az tak zle :) Jinak je tato antikoncepce velmi draha, baleni na tri mesice vyjde skoro na Kc 600,-. Uz to ale nikdy do sebe cpat nechci - zkusim taky plodne-neplodne dny, prip. kondom. S tou moji infekci to snad nebude tak zle. Hlavne me trapilo mensi svedeni pohl. organu, ale to uz samo od sebe temer preslo. Spis me udivuje hlen kremove konzistence - snad si ho teda nepletu s lepkavym - ale vazne je dost vodnaty, ma dokonce malou tendenci se natahovat! Taky pretrvavaji moje pocity vlhka v pochve a to uz mam dneska 26. den cyklu! Nevim, co si o tom myslet! Bilkovy hlen jsem mela urcite 16. den cyklu a pak jeste den predtim nebo potom - ted si nejsem jista, zaznamy mam doma. Bilek se tahnul tak na 3 cm, takze asi nic-moc, ze? Ovulaci 17. den. Tulili jsme se 15. i 17. den; 16. den to, bohuzel, nevyslo - byli jsme na party. Menzes cekam tento ctvrtek, tak se uvidi - urcite napisu, jak jsem dopadla. Ty uz mas krasneho mimiska v brisi! To je naprosto paradni! Nedokazu si to predstavit, ze ve mne bude "neco" rust! A co nevolnosti - mela jsi je nebo se ti vyhnuly? A nejake dalsi zasadni zmeny? Hlavne, aby vse probihalo, tak jak ma! Tak pozdravuj sve krasne rostouci brisi, fotte nebo kamerujte ho ze vsech stran a hlavne si to krasne prozivejte! Zatim papa, Iv* :)
Předchozí