v Neratovicích jsem rodila letos v září a byo to perfektní.Ne jako nemocnice,prostě takové domácí prostředí.Personál super.Porodní asistentka Věrka,která byla po celou dobu se mnou a trpělivá,paní doktorka Kalivodová a super pediatr Košík.Kdybych měla rodit znovu už bych o jiné porodnici nepřemýšlela.Se Sadílkem snad nikdo nemá dobrou zkušenost,asi týden před porodem můj gynekolog odjel na nějaký kongres a poslal mě na kontrolu do poradny k němu...sestra si poslechla mimi a dala na kontrolu k Sadílkovi a ten mě hned poslal do Neratovic na kontrolu,po příjezdu do Neratovic nikdo z personálu nechápal proč mě tam poslal,křivka byla naprosto v pořádku a jen tak mimochodem je fakt trochu surovější.Jinak Neratovice jsou super
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.