V Ivančicích jsem rodila před pár týdny a spokojená jsem rozhodně nebyla. Přestože se mi narodilo klešťovým porodem zdravé dítě a tento příspěvek může znít jako rouhání, nebyla jsem prostě a jednoduše spokojená.Absolutní neochota porodní asistentky, velmi hrubé chování primáře Soukala a doktora Križana a arogantní chování některých sester na novorozeneckém oddělení ve mě zanechají do konce života negativní pocity, přestože je moje dítě v pořádku(za což jsem jim vděčná).Za celou dobu porodu jsem neřekla jediné slovo a proto nechápu, proč jsem si musela vyslechnout velmi nepříjemné komentáře o mém křiku při porodních bolestech, o neschopnosti se ovládat či tlačit.Po velmi traumatizujícím porodu mi ani neřekli, že mám dítě přiložit k prsu a za pár minut ho odnesli. Při stížnostech na velké bolesti při kojení jsem byla vždy odbita slovy, že jsem asi velká citlivka a že jsem měla bradavky víc otužovat v těhotenství.Velmi mě mrzí, že můj porod, kterého jsem se vůbec nebála,se pro mě stal nepříjemným zážitkem...
Předchozí