Milá Pavlo,
to zas bylo pohlazení po duši, když jsem si přečetla tvou odpověď. Bylo to zklamání, ale už se tase těším a věřím, žr to jednou opravdu vyjde. Mám moc hodnou dceru a ta si tak přeje sourozence až mě to u ní zaráží. Představ si, že s těší až se o vše podělí a naučí svištíka věci, které umí ona atd...
Jinak ten Sarapis určitě můžeš užívat dohromady, to je přírodní a nic ti to neudělá a to E 100, určitě také ne. Špatné by bylo předávkování vit. A, ale ten nás netrápí.
Velice mě zaujalo co jsi psala o tom združení CENAP, to neznám. Můžeš mi prosím napsat něco blíže?
Ještě k těm cyklům, já mám 32- 40 ! Brala jsem před tím antikoncepci přes 3 roky a ta za to všechno určitě může. S tou tvou prohlídko v 25! jsi opravdu hříšnice, ale uvidíš, že jseš v pořádku. Já jsem také poprvé nemohla otěhotnět a bylo to jen špatné Ph v pochvě, tak mi na to paní doktorka dala lék a do měsíce jsem otěhotněla. Když je vysoké Ph tak to ubíjí ty spermie, tak třeba máš jen takový problém, protože co píšeš, tak je vše podle mě v naprostém pořádku. Tak jestli ti to nevadí, napiš jak jsi dopadla u lékaře a držím palečky! Třeba už se to povedlo???:-)
Jinak to Ph se dá vyšetřit hned v ordinaci lékaře.
Tak krásný zbytek dne.
Předchozí