| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Ivančice, příspěvková organizace

Lucko, nevím možná zbytečně si citlivá, já měla taky kleště, dr Křížan absolutní profesionál, šikovnej dr, všechyn dr sou tam dobří, Soukal je pravda trochu bručoun ale u mého porodu ačkoliv sem se ho bala nemám ho rada se zachoval profesionálně, pomahal mi, možná nemá rad ukřičený ženský. J8 třeba nekřičela a ani nevím na cobych křičela já rpstě rodila, čili sem spolupracovala, jedna asistentka tam byla protivna ale profesionální to jí nemužu odepřít ale byla mi protivná, a sestry na novorozeneckym super. Kamoška říkala že když tam byla ona sestry moc příjemné nebyly a já se nedivím, když mají narvano a neví kam dřív skočit, a maminky tam chdoí třeba i já sama sem jednou hlídala mimča na novorzeneckým pač nebyl nidko jiný a sestra musela k porodu,mě taky parkrát odmítly vzít malou na slunění kvuli tomu že nemají čas.ale chápala sem to páč tam bylo miminek že važně nevěděly kam skočit.Mimochodem roidla sem taky kleštěma, mala se mi sekla vevnitř a měla vysoký tep, soukal mi skakal na břicho a já tlačila seč mi síly tlačily šlo o moje dítko, ani sem nepípla.

Ale dobrá rada je vzít si sebou manžu, aby se vas příště zastal, já osobně sem od huby kdyby mi dělaly něco nebo by na mě byly sporstý tak bych jim to řekla..

Neměla sem lehký porod ale vzpomínam na něj v dobrém byla sem v rukou profesionálu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.