Zdravím Tě Týno,
na adrese www.volny.cz/cenap/ se dočteš o občanském sdružení Cenap. Narazila jsem na jejich stránky, v době, kdy jsem sbírala informace o PPR. Po kontaktování prostřednictvím poradny mi poslali poštou kontakt na nejbližší centrum, pár brožůrek o PPR, neplodnosti, apod. Na jejich stránkách si můžeš např. stáhnout záznamové tabulky a dočíst se o nabízených publikacích k tématu. Jo, a docela zajímavá je nabídka kursu PPR pro začátečníky a nabídka vedení páru instruktory PPR. Jestli si toho svištíka do konce léta neutulíme, asi takový nebo podobný kurs absolvujeme.
Prohlídka u paní doktorky mě čeká "až" za tři týdny. Do té doby ještě musím absolvovat pracovní cestu v zahraničí a předpokládanou menstruaci..:o((. Přesto je to moje noční můra (do slova a do písmene). Nevím, nevím jak se na vůbec první prohlídce svěřit s tím, že se už půl roku snažíme..:o((? Co myslíš?
Ten Sarapis si pořídím co nejdříve. O vitamínu E jsem mému milému už včera referovala a prý: "Tak to zkusíme"..:o)).
Tvoje malá princeznička se určitě sourozence dočká. Do té doby ještě nasbírá nějaké nové poznatky a bratříček nebo sestřička pak bude geniální..:o))
Děkuju za odpověď, moc mě potěšila a DRŽ SE TÝNO, bude nám hej!
Pavla
Předchozí