Ahoj Pavlo,
děkuji za povzbuzení, je to skvělé - ještě že ta technika tak pokročila.
Návštěvy p. doktorky se vůbec neobávej a z ničeho strach neměj. Pokud by se ti nezdála, vždy můžeš lékaře změnit. Zkus se někoho zeptat " jaká je".
Určitě bych se jí zmínila o tom, že se půl roku smnažíte a hlavně že se chceš ujistit, že jseš v pořádku. Ona ti jistě udělá stěry z čípku, která se provádí a ten stěr posílají na cytologii, kvůli rakovině čípku. Proto má žena chodit každý(!) rok na preventivní prohlídku. To zvládneš a určitě ti to pak už nepřijde tak hrozné. Není to, že by tym člověk chodil pořád, ale jednou ročně je to pohoda. Pokud trpíš výtoky, třeba v létě z bazénu, tak se o tomhle všem poraď a svěř se. Nemusíš se vůbec stydět. Takových žen je! Mě je 31 a šla jsem na prohlídku také až v 25, teda od té doby jsem začala chodit pravidelně, protože jsem na doporučení sehnala skvělou p. doktorku.pŘED TÍM JSEM MĚLA DOKTORA KDE JSEM VŠE PLATILA A NEPŘIŠEL NA TU BANALITU S TÍM Ph. Věřím, že to u tebe bude hodně psychikou a pokud často cestuješ, tak to má taky veliký vliv. Vždyť ty dálky jsou úmorné - alespoň pro mě ano.Myslím, že ta prohlídka nejvíc rozhodne. Tak se měj pěkně a třeba ta menstruace nepřijde jak jsi psala, že jste se tulili. Tak držím palečky!!!
Týna
Předchozí