Magdo, jestli se rozhodujete mezi Hradištěm a Zlínem tak vám bez váhání radím Zlín.Také sem se rozmýšela kde rodit a jsem velmi ráda že jsem si vybrala Zlín. Jsem z Hluku takže mám blíž Hradiště a po mích skušenostech z doby před porodem, kdy personálu v Hradišti dělalo problémy natočit KTG po 3 hodině odpoledne a po jejich velmi nevlídném přístupu a jednání řeznického psa jsem se také rozhodla pro Zlín. Přístup personálu ve zlíně je velmi vstřícný a ochotný a to i přes to,že když se malá narodila byl v porodnici poměrně velký nátřesk.Takébych tímto chtěla podkovat celému personálu na 4 etáži a porodním asistentkám paní Kantové a Matěnové za vzornou péči
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.