Rodila jsem v loni 22.října.Přijela jsem tam že mi praskla plodová voda.Musím říct že se tato porodnice velmi změnila.Líbil se mi přístup lékařů k rodičkám na porodnicém oddělení a sestřiček na oddělení šestinedělí.Na porodnickém oddělení jsem byla stále pod kontrolou lékařů takže jsem neměla strach.Mohla jsem si kdykoliv nechat zavolat lékaře aby mi zodpověděl něco čemu jsem nerozuměla a porodní asistenky též.Byla jsem velmi spokojená.Malá se mi narodila zdravá císařským řezem protože porod nepostupoval.Měla jsem už velké bolesti ale prostě to nešlo dál.Běhěm chvíle už jsem ležela na sále.Vše proběhlo velmi rychle.Všichni lékaři i setřičky byly milé.Přestala jsem se i bát.Mě to připadalo takový kamarádský to jednání.Po narkoze jsem se cítila v pohodě až jsem se divila.Taky mi vyfotily malou a ukázali.Potom jsem byla převezena na oddělení A to je pooperační pokoj tam jsem byla jednu noc.Tam byly sestřičky velmi milé a hodné.Stále kontrolovaly pacientky.Druhý den mě odvezly na šestinedělí.Výborně bylo o mě i o malou postaráno.A vůbec ty sestřičky byly hodné a pomohly i v noci.Protě jsem s touto nemocnicí velmi spokojená.Hodně se tam změnilo.Přeju jim aby jim to tak klapalo jako do ted.Iveta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.