Děkuju za dosavadní reakce. Já ještě jednou říkám, že nejsem zásadně proti očkování, ale brát to, že odcházím od doktorky po očkování s diazepamem a lékem na teploty jako normální, mi opravdu normální nepřijde. Já sama mám s Diazepamem zkušenost - naše paní doktorka ho předepisovala standartně na horečku aby děti nezlobily a spaly... vzala jsem si půlku a celý den jsem byla úplně hotová (a to mi bylo nějakých 10, ne 17 měsíců)) - byla jsem si schopna horko těžko dojít i na záchod a opět upadla skoro do bezvědomí. Tenhle stav trval po jedné polovině D. celý den. Možná na léky reaguji velmi citlivě, ale tahle zkušenost pro mě byla dost silná na to, že už jsem nikdy Diazepam nevzala do úst a opravdu bych nerada aby se stal nutnou součástí naší lékárny.
Nejsem nezodpovědná, synovi jsem platila šetrnější vakcínu (narodil se v prosinci před zavedením hexavakcíny zdarma) a reakce měl pokaždé.
Taky jsem se snažila všemožně posunout dávky - ustála jsem to do 5 měsíců, pak už byla doktorka neoblomná.
Za měsíc nás čeká čtvrtá hexa... poraďte - můžu se sama obrátit na Motolské očkovací centrum nebo musím mít doporučení od obvoďáka?
Předchozí