My jsme měli očkování odložené kvůli problémům s játry a špatné reakci na TBC z nemocnice (3x na plicní a hlášení na hygienu).
Nechali jsem očkovat normálními vakcínami /ta x kombinace se ještě platila/ a všechno proběhlo bez problémů. Jediná reakce byla na 3. dávku spalniček (myslím) oteklo mu celé stehno, zvětšila se tříselná uzlina do velikosti ořechu a asi 3 dny přes 38.
Ale docela mě překvapuje,jak je všude předepisován Diazepam.... Syn není často nemocný,ale když už,tak to stojí za to. Takže horečky zásadně přes 39. A nikdy mi ho doktorka nedoporučila a přiznám, že mě by ani nenapadl. Ani v nemocnici mu ho "preventivně" nedali....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.