Cheorchio, onehdá jsem právě na Praze poslouchala rozhovou s lékařkou, která se právě TBC zabývá. Její závěry - TBC nechytnete od bezdomovce v tramvaji. TBC chytnete dlouhodobým těsným kontaktem v nemocným - očkování nechrání do dospělosti, incidence nemoci je u nás stejná jako v zemích se stejnou lékařskou péčí a vyhledávání nemocných v rizikových skupinách a bez očkování - nízký výskyt TBC u nás je dán zejména dobrou léčkou a dobrým vyhledáváním potenciálně menocných. Rizikové skupiny jsou narkomani (píchající si), bezdomovci, imigranti, HIV pozitivní.
Tož tak, dost mě to tehdy překvapilo, čelala jsem eulogii na očkování ... :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.