Zdravím všechny, kdo se chystá rodit, nebo chodit do těhot. poradny na Bulovku. Tento týden jsem tam byla na ultrazvuku ( kvůli rozštěpu v rodině....), musím říct, že je to tam úplně v pohodě. Samozřejmě nemocnice, jako každá jiná, myslím vzhledově, ale péče a přístup sestřiček a doktorů skvělý. Bylo tam poměrně rušno, fronta u ambulantního okénka ( kde se před tím musíte nahlásit, že už jste tam a objednané atd...), sestřičky nikoho nenechaly čekat dlouho, milé, ochotné. Možná, že to přeháním, ale jsem úplně v euforii, protože jsem zvyklá na sestry na Homolce ( kam jsem chodila na normální gyn.), je pravda, že Homolka je hezky vyšperkovaná, VIP oddělení funguje,ale mám pocit, že je to čistě komerční nemocnice. Sestry jsou tam fakt hnusné, natřásají se tam za recepcí, ale bohužel v hlavě zřejmě duto ( teď se nechci dotknout žádné sestry. která tam pracuje a je fajn- potkala jsem tam takové asi 2, nevylučuji to, určitě tam jsou, ale na gynekologii patrně ne :)Na obranu lékařů musím říct, že jsou moc šikovní a pomohli mi, za což jsem a budu nesmírně vděčná, ale na stažený žaludek při každé návštěvě z obav, co zas ty pipiny budou mít za problém ( vždy naprostá stupidita, ale aféra z toho byla vždycky, notně doprovázená hlubokým otočením očí v sloup, co to tam zase přišlo za pacienta idiota,co je zdržuje a prudí…). Ježiš, já mám adrenalin, jen si na ně vzpomenu, bbbbbbbbrrrrrrrrrr.
No, abych se vrátila k té Bulovce, ultrazvuk proběhl dobře, lékařka byla hodná, bylo vidět, že už toho má za den asi dost a je unavená, ale absolutní profesionálka. Trpělivě mi vysvětlovala možná rizika atd. Samozřejmě nešla jsem na čas, na který jsem byla objednaná ( navozili tam i maminky, kt. tam asi leží s nějakým problémem v těhotenství a ty měly přednost, ale z toho se snad nestřílí ( pokud nespěcháte do práce...).
Abych to shrnula, prostředí klasika, ale přístup příjemný a o to jde. Nechci to zaříct, ale jestli to tam takhle bude pokračovat, vyloženě se tam na kontroly a na porod budu těšit.
Všichni se mějte!
Předchozí