| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náš „očkovací“ příběh

V rámci volné výměny názorů - já tyto diskuze a ohánění se západem opravdu nechápu.
Žila jste tam??????? Ve většině západní evropy je Infanrix Hexa hrazená státem, jako ted už KONECNE u nás, tedy spíš v celé západní evropě. Mám spoustu podobně přírodně šáhlých kamarádek, které mi tvrdily jak vyhazuji peníze, když ji tady prckovi kupuju také místo klasických očkování. No, tak ted nevím jak ji u lékaře odmítají.
Na západě je také součástí hrazeného očkovacího plánu očkování proti planým neštovicím, někde i žloutence. Takže západem se neohánějte prosím .. to je spíš naopak, tam se očkuje víc.

A k těm přírodním metodám léčby - já nevím, ale dochází těm přírodním matkám že většina dětí žije jen díky tomu, že existují antibiotika??? Dokud antibiotika nebyla, v některých dějinných obdobích se dětem dávala jména až po prvním roce - většina ho nepřežila.
Že můžeme předejít fibrilním křečím díky diazepamu? Že reakce na očkování je celkem přirozená věc. organismus si vytváří protilákty.. a měla byste mít ráda, že místo toho dítě nedostane právě tu nemoc proti které ho očkujete?

Všeho snad s rozumem.. dožíváme se vysokého věku, máme kvalitní život, můžeme cestovat. My třeba jíme celkem zdravě, ale abych žila bio, odmítala očkování, bránila se antibiotikům a rodila doma.. no jak říká moje babička, co my bychom daly za dostupnou porodnici, kvalitní vložky a tampony, plenky pro děti. A vždycky mi říká, at si to užívám. A já si to užívám :)

a pro katastrofické scénáře ekologů - víte, že někdy na přelomu století byl publikován článek o tom, jak katastroficky narůstá množství koní.. a že za dvacet let bude mít každá rodina aspon tři koně a výška konských kobližků kolem cest dosáhne necelého metru :))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.