lizo, dat diteti pote, co melo fibrilni krece diazepam, je opravdu logicke..
a kdyz vam ho na pohotovosti daji pro dite ktere ma 40 horecky a vysvetli vam proc ho dat, tak pokud jste trochu soudna, tak mu ho date. Za pul den ctvrtku diazepamu s tim, ze takova horecka netrva dele nez den, dva ... to je nic proti operaci slepaku, kyly nebo nedejboze nejakeho urazu a medikaci s tim spojene.
Ale pobavilo me jak shazujete komplet celou medicinu s tim, ze diazepam neni lentilka - zkuste jim to napsat,lekarum - a hlavne tem matkam ktere nafasuji diazepam, nedaji ho,protoze to neni lentilka a pak je priveze rychla.. mozna by ten vyjezd pak mely platit, nemyslite?
exPritel tam delal doktora, tak mi o tom DOST vypravel a verte mi, jsou to strasny veci.. a ta matka ktera byla cool a diazepam nedala, je na oddeleni za debila. Opravnene.
y byste potrebovala kratkou staz na rychle zachranne sluzbe, aby se vam rozsvitilo. Nektere deti fibrilni krece ani nepreziji.. dikybohu uz jsou to velmi, velmi vzacne pripady. Zbytek je dlouhou dobu k smrti vydeseny.
Gratuluji vam k lentilkovemu nazoru a mizim z teto diskuze, kde Vy travite vetsinu zivota privadenim ovecek na spravnou cestu :)
Předchozí