Tak po přečtení příspěvků mně to nedá, abych taky nenapsala pár řádků.
Ve strakonické nemocnici jsem před porodem byla dva měsíce, a musím říct, že co se týče personálu, tak byli skvělí, bohužel vždycky se někdo najde. Hrůza byla se záchody, na pokoji jsme byly tři, ale díky tomu personálu to šlo, je taky pravda, že jak je tam člověk déle, tak si k němu najdou jiný přístup, než kjdyž je tam někdo jen pár dní.
Měla jsem velice rizikové těhotenství s dvojčaty, na pár týdnů jsem šla domů a v 34 tt se přihlásila na svět. Byl to takový fofr, že mě nestačili převést ani do Budějovic, ale neaštěstí holky byly v pořádku, takže jsme tam zůstaly. Oholili mě ani se mě neptali, ale nadruhou stranu prostě jsem cítila profesionalitu a věřila jsem jim. Na šestinedělí jsem v součtu byla spokojená, byla tam sestřička, která když v noci mimča brečela, tak jsem s ní měla pocit, že mně dává najevo, jak jsem otřesná matka, a zase jiná se mnou celou noc proseděla, já držela jedno ono druhá, takže vždycky je to o lidech, ve Strakonicích je alespoň 80% toho lepšího, ale myslím, že je to tak všude, proto přeji všem ať narazí na ty hodné a profesionální, a pak nebudou řešit holení nebo neholení, co se týče epidurálu, tak prý to dává anesteziolog a ten je na porodním jen na plánované operace, na kopmlikace v noci je anesteziolog z chirurgie - císař.
Předchozí