super příspěvek, já taky žiju v Německu - psala jsem o nás výše a máme v rodině imunuloga - němce a ten tvrdí že nejvíce úplně neočkovaných dětí je mezi imunology a to na celém světě!!! Ono to opravdu není tak jednoduché, že se do dítěte něco píchne a ono je proti nemoci chráněno - to se nám zkouší pouze vnutit farmaceutický průmysl..... Nevíc si myslí, že v ČR probíhá na dětech hrozivý experiment a že dítě které prodělá zákonem stanovený očkovací kalendář už nikdy nemůže být opravdu zdravé - těch zásáhů do nevyzráleho organismu je prostě moc a ono se to projeví, bohužel většinou tak, že se to už do souvislosti s očkováním nedá.... Je mi líto všech dětí v ČR.................
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.