Teda já zírám, jak si čím dál více lidí myslí, že u nás jsou doktoři absolutně neschopní a v západní Evropě je všechno lepší. Na české doktory nedám dopustit, sice se ještě pořád většina z nich chová jako hulváti, ale povětšinou jsou to aspoň odborníci. Na "západě", kde již několik let žiju s rodinou, se sice doktoři chovají velmi hezky k pacientům, ale co z toho, když špatně diagnostikují apod. Za poslední půlrok mi u dětí špatně diagnostikovali nemoc několikrát, jak pediatři, tak v nemocnici, jednou to dceru stálo málem život, dávali ji dohromady až v Čechách. Když tak velmi srovnáváte, podívejte se také na statistiky, můžete začít od mortality novorozenců... K článku - jsem zastáncem očkování, autorka, pokud není spokojená s pediatričkou, nechť si najde jinou. Mmch, na tom "západě" , kde žiji, je povinných očkování víc, než u nás, jediná vakcínka, kterou neočkují je TBC, ale taky z toho tady mají taky pěknej vítr a pořád honí děti na rentgeny plic, jestli se náááhodou TBC u někoho neukázala. Buďte rády za české zdravotnictví, a ještě téměř zadarmo. Až se u nás doktoři naučí také slušně chovat, budou světová špička. Pěkný den všem a očkování zdar :o)
Předchozí