| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náš „očkovací“ příběh

Když se dovoláváte statistiky mortality u novorozenců, tak se podívejte na statistiku např. Švédska a jiných zemích, kde respektují lékaři přirozený porod a rodičku a na naši vámi tak vychvalovanou statistiku. U nás zdravotníci rádi argumentují, jak máme skvělé výsledky a že na vedení porodů není co měnit, ale výsledky v jiných zemích jsou naprosto srovnatelné nebo lepší.. a rodička je tam mnohem respektovanější, o komunikaci snad ani nemusím mluvit. Pokud budete chtít v Česku v současnosti rodit alternativně např. do vody nebo vkleče, nemáte kde. V žádné porodnici toto nedělají. A to i kdybyste si byla ochotná vše zaplatit. Takže děkuji, ale já si ráda zaplatím za lékaře a personál, který se mnou bude komunikovat a považovat mě za partnera, než abych se utěšovala tím, že na mě sice řvou a dítě mi po porodu nepřiloží na břicho, ale mám to zadarmo. To vy byste volila opravdu to druhé ? V Česku se vám to totiž snadno může stát.
A stačí se podívat i na pár odobrných diskusí na na internetu, abyste pochopila, že i u nás je řada lékařů, kteří léčí ve svých starých zajetých kolejích, nové poznatky medicíny je nezajímají a ohrožují tím, i zdraví svých pacientů. Neviďme naše a cizí zdravotnictví černobíle.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.