| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Náš „očkovací“ příběh

přesně to samé jsem si prožila před 7,5lety se synem,a když se mi narodilo 3 dítko,tak jsem byla rezolutně proti,sice byl poprvé očkován v porodnici,dále až v 7 měsíci,to přežije i hygiena i lékař,tak se nebojte protestovat........v 6 letech staršího syna jsem rezignovala.......přece nemůže být pořád na diazepamu,imunita na nic,každá malá viróza s vysokýma horečkama,které se s věkem stupňovaly až na 41°C ,udělala jsem radikální STOP a syna odvezla k homeopatovi...........nejlepší věc,jakou jsem kdy pro své dítě a další dvě mohla udělat,DOPORUČUJI,vyberte si ze seznamu homeopatů,nebo na doporučení,to jediné vám syna znovu pročistí a zaručí život bez komplikací a hlavně BEZ DIAZEPAMU,na horečky zabírá lék Belladonna 200CH,nekoupíte ji v lékárně,já si bez ní už neumím ani život představit a každopádně už má syn imunitu zpět a vysoké horečky už neměl ani nepamatuji...........samozřejmě vám nic nenutím,je to jen a jen na vás,jak malému pomůžete,ale je to řešení,které mu každopádně neublíží,my už ani jiné léky doma kromě brufenu,který použiji tak jednou do roka, nemáme!
přeji malému hodně zdraví a hodně sil do budoucna,i vám ať se rozhodnete jakkoliv,-))Martina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.