přesně to samé jsem si prožila před 7,5lety se synem,a když se mi narodilo 3 dítko,tak jsem byla rezolutně proti,sice byl poprvé očkován v porodnici,dále až v 7 měsíci,to přežije i hygiena i lékař,tak se nebojte protestovat........v 6 letech staršího syna jsem rezignovala.......přece nemůže být pořád na diazepamu,imunita na nic,každá malá viróza s vysokýma horečkama,které se s věkem stupňovaly až na 41°C ,udělala jsem radikální STOP a syna odvezla k homeopatovi...........nejlepší věc,jakou jsem kdy pro své dítě a další dvě mohla udělat,DOPORUČUJI,vyberte si ze seznamu homeopatů,nebo na doporučení,to jediné vám syna znovu pročistí a zaručí život bez komplikací a hlavně BEZ DIAZEPAMU,na horečky zabírá lék Belladonna 200CH,nekoupíte ji v lékárně,já si bez ní už neumím ani život představit a každopádně už má syn imunitu zpět a vysoké horečky už neměl ani nepamatuji...........samozřejmě vám nic nenutím,je to jen a jen na vás,jak malému pomůžete,ale je to řešení,které mu každopádně neublíží,my už ani jiné léky doma kromě brufenu,který použiji tak jednou do roka, nemáme!
přeji malému hodně zdraví a hodně sil do budoucna,i vám ať se rozhodnete jakkoliv,-))Martina
Předchozí