Bylo to krásné poselství v tvém článku, za které Ti moc děkuji. Uvědomila jsme si skutečnou relativitu našich starostí - vy máte rodiče příliš daleko a já zase příliš blízko a přesto to co jsi napsala mě chytlo u srdce, ze stejných důvodů. Člověk má jen jeden život a jen jedny rodiče. Děkuju Ti, že jsi se s námi podělila o kousíček tebe, schovala jsem si jej na horší časy někde k srdci. A hlavně rodičům budu častěji nablízku - hlavně citově.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.