Dobrý den, Šárko,
vítejte v klubu :-(. První dávka Hexa u synka vyvolala bolestivý otok a horečky, oboje s trvanlivostí tři týdny, u mě pocit naprostého rodičovského selhání a slanou potopu. (Podotýkám, že zkušenosti s TBC zatím nemáme - odkládáme až na dobu po 1. roce.) Ráda bych se s Vámi podělila o pár tipů, které u nás zabraly:
1) Změna očkovacího plánu: Kontaktovala jsem občanské sdružení ROZALIO (www.rozalio.cz), díky nim jsem mohla konzultovat další postup se vstřícnou a rozumnou lékařkou. Doporučila nám, ať u všech očkovacích látek protáhneme přestávky mezi dávkami na maximální možnou hranici, kterou výrobce vakcíny připouští a ať dodržujeme odstup nejméně 3 měsíce mezi jakýmikoli vakcinami. Plus přidala pár dobrých rad ohledně režimu před a po očkování.
2) Podání homeopatika před a po vakcinaci: u nás se osvědčila Thuya v potenci CH 9.
3) Šetrné ošetření reakce na vakcinu: když na vysokou teplotu nepůsobily zábaly, sráželi jsme ji homeopatickými čípky Viburcol - účinkují spolehlivě a rychle (zabraly přes noc i na teplotu 40.2 st. C) a určitě zatěžují zubožené očkované dítko méně než antipyretika či jiné potlačující léky.
Držte se, my držíme palce.
Předchozí