Ahoj.Po precteni clanku se mi chtelo fakt brecet. Muj muž bere delsi dobu cytostatika, tudis se mu nevytvareji zadne spermie. Pred nasazenim lecby jsme museli spermie zmrazit v Poliklinice na Karlaku.(Ted jsem uplne zpitomela, ani nevim jak se presne ustav jmenuje). Asi nam nezbyvá jina moznost nez podstoupit umele oplodneni, z ktereho mam desivy strach. Nechci plytvat "zivotodarnou" tekutinou",ktere je pramalo, proto chci volit ISCN. Muzete mi prosim nekdo poradit ze zkusenosti nebo doslechu o teto metode a o tomto Ustavu? Pristi cyklus chci najet na STM, nechci ztracet nadeji na prirozenem poceti - co kdyby?:-) Je fakt ze clovek nikdy nevi...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.