| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Ahoj Hani!
Moc na Tebe myslím! Zcela chápu Tvoji depresi! Já zatím nevím, na čem jsem. Dnes mám 30. den cyklu a menzes stále nikde. Většinou mi chodí 29. den. Ale to nic neznamená - stále si měřím teplotu a ta mi nestoupá ani neklesá - stagnuje už třetí den na 37 stupních - tudíž asi ve mně není HCG a mám to asi jen zpožděné :( Uvidíme, určitě Ti napíšu, ale vidím to bledě. Rozhodně neklesej na mysli!!! Jsi z toho asi už dost nervní a proto si cyklus dělá, co chce. Cítím se úplně stejně! Navíc nevím, na čem jsem. Nevím, zda mám být ráda nebo zda zešílím tím nekonečným čekáním. Vždycky když jdu na záchod, už se psychicky připravuju, že ZASE uvidím tu hnusnou krev...Pořád se soustředím na své břicho a na prsa - jestli je mám napjaté a citlivé...připadám si už fakt jak magor. Možná Ti to něco připomíná...? :) Koukala jsem, že Ti psala Alča. Asi máš ovulaci tedy 18. nebo 19. den cyklu. Ale tou nervozitou se to může pohnout, to je jasné. Zkoušela bych tulení od 14. dne cyklu intenzivně - stačí ob den. Partnerovy služebky jsou nepříjemné, to vám situaci komplikuje, ale plánujte si to a budu držet pěstínky, aby jste to nyní správně nasměrovali a úspěšně otěhotněli!!!
Stále vše bedlivě sleduj - teplotu, hlen i čípek - to vše pro mimi :) Já si taky koupila v lékárně ACIDOFOLAN (snad jsem to teď napslala správně) - je to kyslina listová a stojí to Kč 47,a je tam 30 tablet. Mělo by to polepšit bílkový hlen, tak jestli chceš, můžeš to zkusit taky - spermijky v nás pak přežijí delší dobu :) V plodných dnech podkládej zadeček a po večerním milování jdi nejlépe rovnou spát, aby v Tobě "potvůrek" zůstalo co nejvíc. Řekni si, že nový cyklu znamená novou šanci na bříško a hlavně VĚŘ! Mně Alena napsala, že zhruba každý třetí cyklus se stává, že vejcovod nezachytí vajíčko a ten měsíc tedy nejde otěhotnět - možná se Ti tento měsíc stalo právě toto!! Nebo jsi možná měla krátkou druhou fáci cyklu (od ovulace do MS) - měla by trvat alespoň 10 dní, aby se oplodněné vajíčko stačilo uchytit v děloze. Koukni na to do zápisů - to vše mohou být důvody, proč se nezadařilo a je to zcela přirozené!! Teď máš novou šanci!! Jdi do toho naplno a neboj se! Moc na Tebe myslím!!! Zatím pa, Iv*

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.