Lelinko!26 kg?Tak to je kus chlapa! Míšo!Já už tu výšku neřeším,ale fakt jsem ráda,že jsem s Tomem k tomu odborníkovi šla.Nechtěla jsem zmatkovat,ale ani nic zanedbat. A s tím čtením-já ho to nenutím,prostě mu jen odpovídám na otázky.Když nějaké písmenko neznal,vždycky se na to ptal. Dneska napsal babičce dopis a byl tak šťastný... V tpmhle je napřed,ale zase je hrozný v jiných věcech.Chce být ve všem první a když není něco po jeho,začne se vztekat a brečet.Když jsme někde s kámoškama a jejich dětma,každou chvilku slyším-Tomášek mě bouchl...Už nevím jak na něho a přemýšlela jsem nad tím,že bych s ním zašla k psycholožce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.