Chtěla bych touto cestou sdělit nastávajícím maminkám, aby se nenechali odradit v současné době poněkud snad hektičtějším prostředím porodnice na Bulovce (jednak miminek se rodí doopravdy hodně, navíc stále pokračuje rekonstrukce šestinedělí - resp. v týdnu, kdy se nám narodil náš chlapeček - 13. 5. 2008 to tak ještě bylo)a mírně "ojetým" vybavením porodních sálů. Já osobně jsem se právě tohoto "hektična" velmi bála, jsem člověk, který má rád klid, soukromí a opravdu příjemné prostředí. Nakonec vše dopadlo tak, že mi bylo úplně jedno, v jaké sprše se myji, na jaké posteli ležím, i že přes náš čekatelský pokoj neustále chodily porodní asistentky atd.- v tu chvíli jsem byla díky bolestem schopna pouze registrovat (a byla za to vděčná), že mohu mít partnera u sebe, že všechny PA byly příjemné, ochotné (až na jednu zpočátku, přišla mi trošku víc "od rány", takže jsem se jí trošku bála, nicméně byla velmi profesionální a mé obavy nakonec vypršely), že jsem "nafasovala" moc příjemnou mladou lékařku, která semnou měla doopravdy trpělivost:) a moc mi svým přístupem pomohla. Celkově hodnotím přístup pracovníků na porodnici, šestinedělí i dětském (musím pochválit i sanitářky) k rodičkám velmi kladně,já osobně jsem se nesetkala s jedinou nepříjemnou reakcí na moje dotazy, žádosti atp., vždy mi bylo vyhověno a z velké části s úsměvem, což rozbolavělou prvorodičku, která ví houby a vše je pro ni nové, doopravdy potěší. Jak už jsem psala, prostředí porodnice sice nic moc, šestinedělí jeden velký včelí úl, jídlo - jak kdy (je dobré pověřit manžela, aby něco dobrého při návštěvách donesl), ale pokud někdo preferuje profesionalitu, lidský přístup personálu a dobré zacházení nad luxusním prostředím, Bulovku určitě doporučuji.
Předchozí