Rodila jsem v Sokolově v únoru 2008 a asi jako všechny maminky sem na netu jako blázen hledala různé příspěvky a názory na sokolovskou porodnici.Pravda, našla sem jen pozitivní a kladné zkušenosti s touto porodnicí.A i já se přidávám k těm kladným názorům. Byli na mě hodní, ve všem poradili, a měli se mnou trpělivost.Muj porod nebyl procházkou růžovým sadem.Až budu zase v očekvání, určitě se zase svěřím personálu sokolovské porodnice. S pozdravem Verča s Kájinkou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.