| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Milosrdných bratří

Ahoj Markéto!
když už mi takhle pěkně radíš, napadlo tě třeba, že při celkové anestezi dostává dítě do těla vyšší množství drogy, na druhou stranu žena je schopna dříve vstát a o dítě se starat? Je tudíž docela vhodné zvážit i tento aspekt a rozhodnout se, co je pro mě důležitější a pokud si řeknu, že raději budu déle ležet, ale dítě ať není utlumené, pak je vhodné si zjistit, zda daná nemocnice má anesteziologa s danou atestací.
Kdybys dostala v rozmezí dvanácti hodin dvakrát stejné jídlo a sestra ti potvrdila, že jde o totéž jídlo, tobě by nevadilo, že jsou tropická vedra a to jídlo může být zdravotně závadné? (A mimochodem, neodpovídá hygienickým normám, podle kterých může být hotové jídlo skladováno nejdéle čtyři hodiny) Tady nejde o chuť, tady jde o zdravotní riziko.
A radit mi, kdy, jak a proč mám spát, když usnout zkrátka nemůžu, to je docela drzost. Jo, sestry mi nabízely injekci proti bolesti, po které bych usnula, ale proč si brát další drogy, když mě nic zas tak nebolelo, a které by navíc šly do mlíka? Ostaně, mé dítě v noci nespalo, proč bych měla spát já? Spalo přes den, ale to jsem spát s ním nemohla protože to nepasovalo do nemocniční rutiny, která je samozřejmě důležitější než rodička.
A vyčítat mi, že jsem se bála ženy, která vypadala divně, kašlala a nekomunikovala, přestože jsem se s ní snažila navázat kontakt, nabídla jí bonbóny na doplnění cukru, věnovala jí svoji stoličku na slízání z postele, a kromě toho, divně vypadala i její rodina, to už je trochu moc. Uvědomuješ si, že dneska se začina zase šiřit tuberkuloza?
Díky za rady, ale ty bys zas mohla méně relaxovat a meditovat a smířit se s existencí normálního života mezi normálníma lidma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.