Před třemi týdny jsem rodila v Ivančické porodnici a musím říct, že kdyby se mě někdo zeptal na zkušenost s touto porodnicí, tak ji vřele všem doporučím. Rodila jsem nečekaně o týden dřív a nakonec porod musel proběhnout císařským řezem. Ač jsem si porod představovala jinak, musím poděkovat všem doktorům za jejich výborný a lidský přístup, ochotu atd. Opravdu všechny doktory si nemohu vynachválit, tak jako i sestřičky - jak na porodním tak na oddělení šestinedělí. Takže pokud někdo váhá, kam jít rodit - tak Ivančice opravdu doporučuji, protože je tam opravdu špičkový a výborný tým doktorů a taky super sestřičky, který vždycky byly ochotné ve všech situacích pomoct. Takže když budu někdy rodit podruhé - tak určitě znovu do Ivančic....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.