Ahoj Týno, po delší době Tě zase zdravím. Mám 31 den cyklu a netrpělivě očekávám menstruaci. Ráno jsem si naměřila 37°C, tak jako předchozí dny (teplota mi pořád neklesá). Den ovulace v tomto cyklu jsem asi stanovila špatně, protože jinak by to znamenalo, že jsem těhotná. A protože pocity v bříšku mám jako před menstruací, čekám, co se bude dít. Dnes se chystám koupit si Sarapis. Ještě jsem to kvůli té služebky nestihla, takže zatím užívám "jen" Mamavit. Tvé poslední psaníčko mi dodalo hodně odvahy, takže se těším na každé další. Ať se Vám daří moc přeje
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.