Ahoj maminky,tak jsem před čtrnácti dny rodila v Bohunicích a tak bych se s Vámi ráda podělila o zkušenosti.Co se týče porodního sálu,tak chválou nebudu šetřit.Rodila mě paní doktorka Račanská a jméno setřičky bohužel nevím,neměla vysačku a jméno studentky si bohužel nepamatuji,ale všem moc děkuji.Měla jsem porod vyvolávaný a nemohla jsem se otevřít,pak mě i nastřihávali,takže se mnou měli spoustu práce a dost jsem si porod vytrpěla,asi jako každá,ale měla jsem ze strany pesonálu velkou podporu a předvedli vynikající výkony,za což jim moc děkuji.Přijímali mě ráno v sedm a byla jsem na sále až do 21.30 a po celou dobu se o mě starali velmi dobře.Narodila se nám Terezka,3700g a 52 cm.No a pak jsem byla na šestinedělí díky bohu jen 4 dny.Tam už je to s péčí horší.Pokud si myslíte,že dětská sestra by měla být milá a dbát na to,aby byla maminka v pohodě,což je myslím si důležité a hormony po porodu Vám dávají zabrat,tak to tam tak není.Až na pár vyjímek jsou tam sestry celkem neochotné a pořád na Vás koukají jako že velmi obtěžujete.Prostě o co si neřeknete,to nemáte a musíte se sami pořád dotazovat a chodit za něma,ať Vám dají nebo ukážou to či ono.Sami se nijak do ničeho nezapojí a kdyby mohli,tak se Vám budou vyhýbat.No takže abych to shrnula rodit do Bohunic bych šla znova,ale na šestinedělí nejradši jinam.Porod samotný je ale důležitější,takže můžu doporučit.Přeji tedy nastávajicím maminkám šťastný a pohodý porod a krásné zdravé miminka.
Předchozí