Tak to musely mít asi hodně porodů najednou,protože já jsem tam rodila v listopadu 2007 a krom pár "méně"ochotných dětských sester na šestinedělí si nemůžu stěžovat!!Malého jsem měla hned po narození na břiše,manžel střihal pupeční šńůru a hned po změření a zvážení jsme měla, celou dobu co jsem byla na porodním sále než mě přestěhovali na šestinedělí,malého i s manželem u sebe.A porodní asistentky byly super,ochotné,usměvavé,pohodové-a to jsme přijeli do porodnice v půl 2. v noci!!Paní doktorka,která chodila na vizitu se také pořád jen usmívala.Tak nevím,ale Jihlava není zdaleka tak strašná,jak popisujete.
Všechno je v lidech a pochybuju,že se v HB nenajde třaba jen jedna/jeden neochotná sestra,doktor.Nikde to nebudete mít nikdy 100%.
To,že je to oddělení staré,je pravda,ale zse-nebylo to tak děsivé!Těch pár nocí se tam opravdu přežít(slušně přežít)dalo.
Tak jsem se docela rozepsala,ale ten článek mě pěkně nadzvedl a musela jsem přidat svoji zkušenost ještě jednou.Myslím,si,že Jihlava patří mezi dobré porodnice.
Předchozí