Hlavně by někdo mohl tyto informace o porodnicích někdy zaktualizovat. Teď, co zrušili porodnici v Kutné Hoře se nestačej v Čáslavi otáčet, všichni jsou tam přímo nasraní, promiňte mi ten výraz, ale je to tak, jinak se to popsat nedá, vím, že to musí být náročné, když rodí na tak melém oddělení 6 - 10 dětí denně, ale to co jsem tam viděla minulý týden, to bylo otřesné, chudáci rodičky, ty na to samozřejmě doplácejí. Když vezli nějakou maminku na císaře, plakala a sestra na ni hulákala NEŘVĚTE! tak mi ji bylo opravdu líto, neříkám, že je to jen vina personálu, jsou to taky jen lidi, ale holt je to jejich práce. Kdyby byl tamní management co k čemu, tak by jim personálně pomohl a nenechal je v tom plácat takovýmhle způsobem, akorát to zavání průšvihem. Já bych teda v Čáslavi za stávající situace nerodila ani za nic. Já jsem rodila v r. 2003 a nemůžu si stěžovat, pan doktor Provazník byl úžasnej, jenže ten už odtamtud taky utekl a k těm sestrám na dětském, to je hrůza ta čůza na kterou si stěžují snad všichni tam bude pořád!
Předchozí