| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici NATALIS s.r.o. - sanatorium

Ahoj,na tvůj dotaz zda epid.dávají po pracovní době to nevím,ale když jsem rodila syna tak mi anesteziolog řekl,že je tam pouze do 16hod.jestli tam potom nastoupil někdo jiný to netuším.Jinak jsem byla spokojená,zdá se mi,že jsou tam stále stejné sestřičky tak snad je vše při starém.K lékaři chodím ve středu a to k panu pr.Voštovi.Jednou mě prohlížela i paní dokt.nějaká slovenka-velice příjemná a ta říkala,že když budu rodit ve dne s velkou pravděpodobností mě bude rodit ona.Epid.anest.si nechám dát znova jestli to bude možné.Bohužel nejsem z Tábora tak se všude zdržuji minimálně.A kdy čekáte miminko,a co čekate už vite.Já asi chlapečka,ale to není nikdy jisté.Na inter.se dostávám pouze v pondělí jsem dost časově vytížená synem.Doufám,že se ozvete a v tom lepším případě se setkáme v porodnici.Člověk nikdy neví,ale mnoho štěstí a zdraví vám i miminku.PA ALENA

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.