Dobrý den, rodila jsem na Bulovce své první dítě.A sjem naprosto spokojená. Porodní sály sice ne moc moderní,ale útulné a hlavně je na nich soukromý.Porodní asistentky ve směs dobré.Rodila mě paní doktorka Zmrhalová a musím říct, že naprostá jednička jak v přístupu tak pracovně, o nástřihu a následném šití jsem ani nevěděla.Po příjezdu na šestinedělí mě umístili na třílůžkový pokoj,což mě trošku zarazilo,ale jenom na začátek, protože vše bylo naprosto super.Přestože dva pokoje mají společné WC a koupelnu bylo naprosto naklizeno a nebylo to vůbec znát.Co se týče sestřiček na šestinedělí řekal bych dobrý standart.Oddělení bylo úplně natřískané a i přes to na nás byly vždy milý.Když mi přivezly sestřičky malou byla jsem mile překvapena.Přivezla mi ji mladší sestřička teď už vím, že paní Zuzana a vše mi o péči, chodu oddělení řekla a vše mě ukázala a nechala mě abych si zkusila malou vzít na odříhnutí atd. vše zkontrolovala dala mi malou k prsu, důležité, že ne jen tak dala,ale důkladně mi vysvětlila techniku přiložení. Můžu říct, že jsem potom nemusela za sestřička opětovně chodit a na něco se ptát.Úžasné bylo, že to neříkala jak básničku, ale bylo vidět že ví oč jde a říkala to tak s citem.Tímto Vám sestřiko moc děkuji za podporu a hlavně za pomoc, kterou jste mi dala. Někdo si bude myslet, že to není podstatné, ale je a moc.Obecně sestřičky na novorozeneckém oddělení úžasné.Co si budeme povídat někdo kdo Vám nesede se najde asi všude.Závěrem dávám Bulovce 1*
Předchozí