| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo zná dítě nejlépe?

Nejsme tady od toho, abychom vychytavali slovicka, ale od toho, abychom o temetu diskutovali. Ja jsem sice psala, ze jsme navstivili psychiatra, ale taky jsem psala, z jakeho duvodu. Chce to jen cist pozorne. A taky jsem nepsala, ze jsme k psychiatrovi chodili i pote. Proste jsem tam byla z jineho duvodu, nez ma autorka a jen mi bylo receno to, co jsem uz tusila ja sama. Jako matka jsem za nejakou dobu zjistila, ze muj syn je trochu opozdeny, a ze neco neni O.K. k tomu jsem nepotrebovala vyklad psychiatra. Jsem zdravotni sestra. "dat dite do jesli" bylo jen doporuceni psychiatra na celou vec. Ja tak udelala, sla do prace a o vic se nestarala. A taky vim, ze jsem nic nezanedbala. Navic, do tech jesli bych dite dala tak jako tak. Tenkrat to proste tak fungovalo
ze kazda matka byla s ditetem doma cca do dvou let a sup s nim do jesli a do prace.

Co se tyce vety: matka sama nejlip pozna, jestli je jeji dite normalni ..... tak za tim si stojim. Mozna nektere matky nechteji videt, ani slyset, ale vetsina si sve dite hezky hycka a zna ho do puntiku. Spise naopak, mnohdy jsou matky az moc prepeclive a to pak honi po lekarich. Tim nemyslim, ze je to pripad autorky. Mozna ma k tomu duvod, ale na druhou stranu, proc dite trapit neustalym vysetrenim atd., kdyz je na to casu dost. Dite se vyviji do 6ti let veku - rec,vjem, osobnost, geneticke znaky podobnosti atd.)
Pokud jsi skutecne podle prezdivky psych. tak bys to mel vedet!!!
Nekdy je dobre min "nevrtat", nez neustale nahlodavat.
Znovu opakuji mou osvedcenou zkusenost - nechat dite, at se vyvine samo, at si samo najde cas ...ale nutit ho k necemu jenom proto, ze to chceme my, je naprosta volovina. Kazdy dobry detsky psychiatr Vam rekne" nenutte to dite do neceho, co nechce, ono si samo najde cesticku"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.