Ahoj Alco,
opet diky za vecne info!!! Je fakt, ze mam ted myslenky uplne mimo...jsem spatna, ale snazim se byt v pohode. Napadlo me taky - dat si pauzu - navic, kdyz bude manzel v mych plodnych dnech zrovna pryc. Zkusim to, ale nedokazu odhadnout, jak to pujde. Kdyz mi prijde krvaceni, nejdriv mam dost silenou depresi, ale uz druhy den se s tim vyrovnam a reknu si, ze mam pred sebou novou sanci - jsem klidna. S blizici se ovulaci ale zacnu podvedome stresovat a silene zacnu usilovat o mimi. Mozna mi ta manzelova nepritomnost do urcite miry pomuze, abych tak zbytecne moc nesilela... :) Nechavam to ted tedy otevrene, ale pokud to pujde, snazit se budu :) S tema vitaminkama je to fakt dost slozity, ale vytisknu si, co jsi mi napsala a pokusim se to vstrebat :) Uz beru kyselinu listovou s pridavkem zeleza - jsem zvedava, jestli se mi zkvalitni bilek :) Taky jsem navstivila CENAP - dostala jsem jejich tabulky, mam zapisovat a 1x mesicne si prijit na osobni konzultaci primo k memu cyklu. Za tri mesice bych se pry mela zvladnout symptomy STM naucit rozlisovat. Budu davat prubezne vedet, jak mi to pomaha.-- Diky za novy clanecek, je bajecny!!! Tabulky si stahnu, samozrejme ty snazilkovske :)) Doufam, ze navsteva v Cechach dopadla vyborne a cela Tva rodina poradne obdivovala brisko :) Nechas si rict pohlavi anebo to bude prekvapko? Hlavne, at jste vsichni zdravi!! Myslim na Tebe a dekuji za vse! Zase se ozvu, zatim pa, Iv*
Předchozí