| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Ahoj Zuzi,
moc diky za povzbuzujici psani! Budu Ti drzet pestinky, aby vam brisko taky vyslo co nejdriv!! Moc Ti to preju a vubec vsem snazilkam, protoze vim, jake to je, kdyz chces a ono porad nic. Manzel uz zacina taky nervovat a to je nejhorsi. Zacina si myslet, ze je neschopnej a pritom je jasny, ze za to nemuze nikdo! Taky ho stve, ze v mych plodnych dnes zrovna bude muset tento mesic pracovne odjet na cely tyden :( Proste mame tento mesic smulu.-- Psala jsem uz Alci, ze jsem navstivila CENAP - jsem z Brna. Dali mi sve tabulky, mam zapisovat a prvni tri mesice sledovani k nim chodit na konzultace. Jsem zvedava, jak moc mi pomuzou. Je fakt, ze rozlisit lepkavy hlen od kremoveho je pro me dost velky problem. Chce to vsechno fakt nejakou praxi. Lituju, ze jsem brala hormonalni antikoncepci tak dlouho (skoro 6 let) a nesledovala se uz driv. No, chybama se clovek uci :) Pry je ale zcela bezne, ze nejde otehotnet ihned - i zdravemu paru to pry bezne trva 3 az 12 mesicu. Tak to mame pohodu, no ne?! :)) Je tezky na to nemyslet, uplne Ti rozumim! Fandim vsem snazilkam a preju si, abychom se vsechny brzy dockali! Tak ja pak zase napisu. Jo, taky si chci jit poprve koupit ovulacni testy - jsem zvedava, za kolik penez je sezenu. Pak dam vse vedet! At se Ti dari a brisko co nejdriv!!! Papa, Iv*

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.