rodila sem v porodnici Jičín 8.1.2007 a zrovna tam bylo dost porodů,přijímala mě porodní asistentka která trochu oholila dávala klystýr a pak mě i rodila a byla sem velice spokojená.Byla milá i příjemná a mě to uklidnovalo.Porod sem měla rychlý a byl semnou i manžel,zašívala mě primářka která byla také příjemná a šikovná.Byla sem spokojená a mám dceru Karolínu.Každý má porod jiný a záleží dost natom jaký personál člověk chytne,někdo je milý a někdo ne. já měla štěstí.Ivana Deylová
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.