Srdečně zdrávím všechny maminky,které čtou tyto stránky.V této nemocnici jsem ležela několik dní pro hrozící předčasný porod a musím říci,že s přístupem zdejších lékařů i sester jsem velice spokojená. Pokaždé když mi někdo řekne do Nymburka bych rodit nešla,je to tam zastaralé,tak kroutím jen hlavou. Protože porod není jen o komfortu,ale především o přístupu ten je tam opravdu skvělý. Nesmírně si vážím primáře Mudr. Tomana,který včas rozpoznal možné komplikace a odeslal mě do Prahy, vzhledem k lepší vybavenosti. Téměř 4 hodiny dělal možné i nemožné,aby mě přijali při současné přeplněnosti porodnic a tak i díky jemu se nám narodila loni v květnu Janička na 34. týdnu těhotenství s váhou 2.490 a 47 cm. Oslavili jsme rok a malá nám dělá jen samou radost. Takže maminky tuto porodnici vřele doporučuji a přeji Všem krásný zážitek z porodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.