tak jsem ti napsala a ono se to nenapsalop, tak znova. Ahoj Iv, nevěš hlavu když to nevyšlo. Ty těla jsou opravdu zblblá a já teď beru ty vitamíny a musím říct, že se mi zlepšili i nehty atd... Prostě hýčkám moje tělo jak to jde, protože po té antikoncepci to potřebuje. Vitamíny jsem brala nepravidelně, ale teď jsem se do toho pustila od 16.5. naplno a je mi dobře. Kys. a vitam. určitě vše zlepšilia hlavně manželovi dej vit E 200. Pro tebe je obsažený v těch těhot. Jinak o homeopatovi dám vědět. Musím teď utíkat za princeznou a ty odpočívej, nakup Sarapis apod. a těším se na další dopísek. Pa Týna
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.