v mostec. por. jsem rodila 11/2000. V jednu hod. po půlnoci se nás na příjmu sestra zeptala co bysme jako rádi. Po naší odpovědi že asi rodím vzala manželovi tašku z ruky a mlčky zamkla dveře bez dalších info co bude dál. Protože chtěl být manžel u porodu trochu mě to vyplašilo myslela jsem že odejde domů. Následovaly povely tohle svléknout, tohle obléknout atd. Manžel naštěstí neodešel a opět mlčky nás kamsi vezli výtahem. Automaticky následovalo holení, klystýr atd. Na předpokoji mohl být naštěstí i manžel(byli jsme tam 6 hod) Nesměla jsem se hnout z postele zatímco jinde prý pohyb doporučují. Porod proběhl normálně; holčičku mi vzali v tu chvíli jsem nevěděla proč. Chtělajsem vnímat jen ji. Později mi řekli že je normální že se napila plod. vody.Proč se nadstand. jmenuje právě takto když jsem nic nadstandar. nezaregistrovala nevím. Nikdo se mnou nekomunikoval, nikdo mi nevysvetlil kam a na koho se v jeké situaci obrátit. Za celý týden se nikdo neobtěžoval ani jednou zaklepat,každý přišel jak do kavárny. Paní doktorka mě na každé vyzitě peskovala někdy za podivnou (hnědou)barvu ponožek jindy že kojím a jí tím zrovna zdržuji; no chování hnus ;z dětských sester mohu pochválit jen jednu bohužel neznám jméno. Myslím že je to jen o komunikaci. Kdyby nám vždy předem řekli co bude následovat bylo by to jednoduší pro obě strany.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.