Ahoj Tyny,
díky za všechny tipy! Ještě dnes si zajdu na vitaminový nákup do města :o) Manželovi koupím to éčko a sobě nějaké ty těhotenské + ovulační testy. Budu v lékárně vypadat jak magorka, ale co... :) Hlavní je přece dobře se cítit a já chci pro to udělat vše, co je možné. Už se těším na Tvé povídání o homeopatovi! Budu na Tebe dnes moc myslet, aby se to podařilo a měla jsi z toho dobrý pocit!!
Ještě mám otázku ohledně manžela: mluvíš s manželem hodně o otěhotnění a tak? Já totiž nevím, jestli já toho svého tím svým nekonečným kecáním o miminkách spíš nezatěžuju. Začínám cítit, že je toho na něj moc. Opravujeme do toho ještě starej domek, s čímž má hodně starostí. Já se snažím to nepřehánět a těmito svými strastmi jej příliš nezatěžovat, ale je to pro mě těžké. Mám velikou potřebu si o tom povídat, o všech možných řešeních, pocitech...Každý den se zmíním přinejmenším jednou, maximálně 2x. Je to moc? Asi jo, viď? Nemyslím to špatně, vždy to téma lehce "obrazím" :) Během mého cyklu byl manžel v pohodě, ale jak jsem teď dostala krámy, zdálo se mi, že měl depresi víc než já!! To mi předtím nikdy nepřipadlo! Asi je to tím, že už se nesnažíme poprvé. Jsem z toho pak smutná ještě víc. Ale nevzdává to a říká mi, že příští měsíc se bude snažit ještě víc :) Ikdyž to neleží jenom na něm, že?! :)
Tak jsem se Ti zase vypovídala - nevadí??
Přeji Ti krásný den a úspěšnou návštěvu homeopata - těším se na povídání!!!
Zatím pa, Iv*
Předchozí