Ahojky, díky moc za Tvůj příspěvek a povzbuzení!! A taky za rady! Možná opravdu ten menstruační cyklus konzultuju zbytečně brzy. S tím snažením jsi to uhádla - ano - od února jsme se snažili naslepo, ale až tento poslední měsíc jsme se řídili STM a tulení směrovali cíleně. Taky mě napadlo, že jsme se vlastně až teď snažili pořádně :) A taky s tím prodloužením cyklu - napadlo mě to stejné - navíc jsem 13. a 14. den našla bílek, ale ke zvýšení teploty nedošlo. Pak byl bílek znovu 16. den a 18. se teprve teplota zvýšila. Asi se mi opravdu stresem oddálila ovulace a tím i protáhnul cyklus z původních 29 dnů na 33. Mám teď velice dobrý pocit z toho, že vím, co se v mém těle děje :)
Kyselinu listovou už papkám a nepřestanu - jen si ještě koupím těhotenské a budu to kombinovat. A pro manžela vitamin E 200 - to mi poradila zase Tynka. Dnes jdu nakupovat :)
Tobě moc přeju, aby se Ti sledování STM dařilo! Je poznat, že jsi už zkušenějí - jistě to půjde opravdu jako po másle!! A za tři měsíce hurá do snažení :) Kéž Ti bříško vyjde hned, jak si budeš přát! Už teď Ti moc držím pěstínky!!! Určo budu psát i dál! Zatím se měj krásně! Papa, Iv*
Předchozí